Cautare

493 de rezultate pentru "clubul mamicilor" (3.50 secunde)
Clubul a fost infiintat in 2013 de cativa oameni pasionati care doreau sa isi impartaseasca impresiile despre vasta lume a whisky-ului, fie ca e vorba de single malt, vatted malt, blend, whiskey Irlandez, bourbon sau whisky japonez.
Nici clubul Gyuri's Pub nu a functionat asa cum isi dorea artistul, astfel ca a fost inchis. In plus, si divortul de fosta lui sotie, Daniela, in 2010, i-a afectat bugetul lui Ioan Gyuri Pascu.
Admiratorii lui Nicu Covaci si ai operei sale geniale vor avea ocazia sa vada pe scena, in afara actualilor membri Phoenix, mai multi artisti cu care cel care a creat un nou curent in muzica romaneasca, etno-rock, a colaborat de-a lungul timpului - Dan Andrei Aldea, Calin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob si Zdub), A G Weinberger, Rares Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivat si Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihaescu si Gabi Gurita Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex) si alti invitati.Dupa spectacolul de la Arenele Romane, partea a doua a serii de 19 Aprilie va fi dedicata unui concert Phoenix in clubul Tribute, in cadrul unui eveniment restrans cu ocazia zilei de nastere a lui Nicu Covaci.
pe 19 mai, ora 21.00 la Clubul Taranului din incinta Muzeul Taranului Roman si pe 9 iunie, ora 21.00 la UnTeatru.
Proiectul editorial propus de CLUBUL UNESCO - ADOLESCENTII si realizat in colaborare cu Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (director:
pe 19 mai, ora 21.00 la Clubul Taranului din incinta Muzeul Taranului Roman si pe 9 iunie, ora 21.00 la UnTeatru.
Traian Nica Tuckman este singurul artist plastic din lume care are in prezent sapte expozitii permanente (muzee). Acesta are in plan o a opta expozitie permanenta, la Clubul Seniorilor din sectorul 3 din Bucuresti.
Oricum, inca din clasa a VIII-a activa deja ca artist amator la Casa de Cultura din Moreni, la Clubul Flacara, fiind de multe ori plecat in turnee zonale.
Always, Ariel, Agriro, Andra Cosmetics, Avenue 48, Bucuresti Mall, C&A, Carrefour, Cupio, Credidam, Christian Tour, Antica Gelateria del Corso, Aqua Carpatica, Beauty Concept Boutique, Belher Studio, Bioderma, Caudalie, Bogdan Ciobanu, Cristallini, Dj John Rivas, Ergo Sun, Ergo Sun Clinique, Fizio Estetics, Geta Voinea, Global Mirex, Green Sugar, Himalaya, Ivatherm, Karina Lash Maker, Le Petit Marseilles, Lierac, Luxury Valet, Lyria, Mihaela Glavan, Nature Valley, Nescafe Dolce Gusto, Orbico, Ribs, Via Viticola, Silkdom, Sanziana Iaru, Skincode, Sloop, Tefal, Vitamin Well, Yo, Yofi Hair Academy, Clubul Yves Rocher si Studioul de dans premium Arthur Murray.
La 30 mai 2016, Margareta Paslaru a lansat albumul de autor Cum sa te las?, in beneficiul supravietuitorilor incendiului care a avut loc la clubul Colectiv in anul 2015.
Clubul Caricaturistilor Calarasi, reprezentat de Victor Grigore, Florin Valsan si Jimmy Stanescu; - Locatie: Pizzeria BYA; - Sustinatori de opinii: Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si alte tinere talente in ale caricaturii;
Cetatenie Europeana cu europarlamentarul Winkler Gyula JOI, 16 mai 2013, Clubul Bolyai, str. Kogalniceanu nr. 18 14:00 - 16:00 Masa rotunda:
Desi duminica de duminica mergea la slujba, finantatorul clubul Steaua a lipsit duminica de la Liturghia tinuta in capela Penitenciarului Rahova chiar de PS Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor.
De asemenea, copiii sunt invitati sa participe la atelierele organizate de Clubul Soriceilor de Biblioteca - activitati de scris, interpretare si ilustrare povesti, precum si la ateliere de teatru interactiv.
25.000.000 de oameni, in Europa Comunitara - e posibil sa contribuim si noi, cu 1.000, adica numarul angajatilor pe care ii are George Becali la intreprinderile sale, Uzina Mecanica Dragasani, Avicola Iasi, ARCOM, ca si la Clubul Steaua.
Informatiile sunt transmise de Vlad Popescu, instructor canin la Clubul Cainilor Utilitari (www.caini- utilitari.ro), pentru revista Doctorul Meu.
Lenin, tancul-monument indreptat spre o biserica micuta si statuia lui Suvorov vegheaza atente nu doar masinile 4x4, dar si clubul de noapte deschis in fata altarului inchinat victimelor razboiului din 92, precum si restaurantul numit "La Dolce Vita".
Zoltan Bedo este profesor de fizica la Clubul Copiilor din Odorheiu Secuiesc. Fiecare jucarie creata de el are o poveste.
Dupa ce Marius si Ana au facut nunta, fiica lui Mircea Diaconu s-a mutat cu serviciul chiar la clubul pentru care juca Marius, Sportul Studentesc, unde a indeplinit functia de ofiter de presa.
Miercuri, 26 noiembrie, la Clubul Taranului Roman din Strada Monetariei nr. 3, intre orele 9.00 - 12.00, va avea loc evenimentul de lansare a Raportului de cercetare cu privire la calitatea educatiei in mediul rural ” Dialog pentru calitatea educatiei.
google-analytics.com